loader image

Salonul Auto București & Accesorii

Premium Expo, organizatorul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii), evenimentul cu o traditie in piata de peste 22 ani, are deosebita placere de a va anunta initierea parteneriatului cu ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania.

ACAROM sustine Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015

Acest parteneriat contribuie la cresterea ofertei si calitatii produselor expuse in cadrul SAB & Accesorii prin aducerea in atentia publicului vizitator specialist si interesat de acest domeniu a celor mai noi modele si tehnologii din segmentul autovehiculelor, echipamentelor, pieselor si accesoriilor auto.

Participarea companiilor membre ACAROM la SAB & Accesorii 2015 va avea ca rezultat crearea unui plus de imagine mărcilor reprezentate, avand totodată o reala evidentiere a segmentului echipamentelor, pieselor si accesoriilor auto si un impact semnificativ asupra vânzării produselor și serviciilor prezentate in cadrul evenimentului.

Suntem onorati de incheierea acestui parteneriat si suntem convinsi ca reprezinta un garant al imaginii si profesionalismului Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, in aceasta perioada in care piata auto din Romania intra pe un trend pozitiv.

Conferintele, workshop-urile, demonstratiile live, interactiunea directa intre specialisti si concursurile cu premii reprezinta ingredientele principale in mentinerea si dezvoltareaplatformei business nr. 1 pe care o reprezintaSAB & Accesorii in domeniul auto din Romania.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIII-a internationala va avea loc in perioada 1 – 11 octombrie 2015, in cadrul complexuluiRomaero Baneasa, pe o suprafata de peste 25.000 mp.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri nu ezitati sa ne contactati la telefon/fax 021.230.38.18 sau 021.231.41.56, e-mail: , coordonatori proiect Sorin Radacineanu (0724 204 000), Albert Kiss (0722 579 877), Oana Iliescu (0723 672 732), Silvia Pavel (0726 583 364).

 

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.