loader image

Salonul Auto București & Accesorii

PREMIUM EXPO are deosebita plăcere de a invita reprezentanții mass media la conferința de presă premergătoare deschiderii celei de-a XI-a ediții a Salonului Auto București și Accesorii ce va avea loc Miercuri, 18 Septembrie, ora 14.00 în Sala Consiergo – Palatul Cesianu-Racoviță Str. C.A. Rosetti nr. 5, sect. 1, București.

Invitaţie conferinţa de presă SAB & Accesorii, Miercuri, 18 Septembrie, Sala Consiergo, Palatul Cesianu Racoviţă

La conferința de presă vor lua parte reprezentanți ai Ministerului Economiei, Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor, Primăriei Municipiului București și Registrului Auto Român care vor discuta despre conferințele tematice și proiectele pe care le vor prezenta în cadrul evenimentului și cărora dorim să le mulțumim încă o dată pentru sprijinul acordat.

În cadrul conferinței de presă vor fi anunțate companiile participante la SAB & Accesorii 2013 precum și surprizele ce vor veni direct de la Frankfurt, premierele naționale, noutățile și evenimentele conexe din cadrul acestei ediții.

Anul acesta Salonul Auto București și Accesorii celebrează 20 de ani de la organizarea primei ediții în anul 1993, fiind evenimentul auto național cu cea mai solidă și lungă tradiție de desfășurare din România.

Pentru a marca 20 de ani de la prima ediție în cadrul Salonului Auto București și Accesorii vor avea loc o serie de evenimente conexe precum: demonstrații de drift și de raliu ale unor piloți consacrați precum Sorin Ene, Titi Aur și Edwin Keleti, concursuri off-road, demonstrații de îndemânare auto și moto .

Ca si la ediția de anul trecut ne propunem ca prin intermediul premierelor naționale, tehnologiilor de ultimă generație și întâlnirilor de business să atragem un public de peste 80.000 de vizitatori dedicați fenomenului auto pe durata celor 10 zile de eveniment.

Conferința de presă va fi urmată de un vin d’honneur.

În speranţa unui răspuns pozitiv, vă asigurăm de întreaga noastră considerație.

Cu stimă,

Sorin Rădăcineanu                                                                                                  

 

PREMIUM EXPO

W.A. Mozart 6A, ap. 5, sect. 2, Bucuresti.

Mobil: +40724 204 000

Tel: +4021 230 38 18

Fax: +4021 231 41 56

E-mail: 

Web: www.sab.ro  

 

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.