loader image

Salonul Auto București & Accesorii

Incepand de astazi pana duminica, 28 Octombrie, vizitatorii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au ocazia de a vedea expus in standul Tiriac Auto un model Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss din colectia personala a Domnului Ion Tiriac.

Modelul expus in exclusivitate in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii cu ocazia cele de-a X-a editii a evenimentului, poarta semnatura celebrului pilot Stirling Moss si a fost oferit cu dedicatie speciala Domnului Ion Tiriac, caruia ii multumim pentru expunerea acestui supercar la eveniment. Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss a fost produs intr-o editie limitata de 75 de exemplare, fiecare model fiind oferit celor mai loiali si uzuali clienti la un pret de 750.000 euro dar existand si modele al careor pret a depasit 1 milion de dolari pentru fiecare exemplar. Modelul este dedicat celebrului pilot Stirling Moss si celebreaza incheierea parteneriatului dintre Mercedes si McLaren.

Dupa debutul international din 2009 la Salonul Auto din Detroit, Mercedes-Benz a inceput productia modelului Stirling Moss in luna mai a aceluiasi an, de indata ce productia SLR s-a incheiat.

Mercedes Benz SLR Stirling Moss poate atinge viteza de 100 km/h in 3.5 sec iar viteza maxima este de 250 km/h.

Motorul turbo de 5.4 l V-S are o putere totala de 650 cp. Modelul Stirling Moss SLR prezinta in plus un sasiu inchis si ornament de esapament mai mare decat la SLR.

Habitaclul oarecum robust este realizat dintr-un amestec de fibra de carbon, aluminiu si ornamente din piele. O placa de aluminiu instalata in zona din spatele schimbatorului afiseaza semnatura lui Stirling Moss, iar cabina poate fi inchisa cu o acoperitoare din doua elemente, aceasta fiind depozitata in portbagaj.

Tot in standul Tiriac Auto puteti admira un Mercedes Benz din anul 1934 care a apartinut anterior Muzeului Mercedes Benz. Modelul Mercedes Benz 130 (W23) este considerat un predecesor al lui Volkswagen Beetle o mare parte din designul acestuia fiind influentat de Ferdinand Porsche. De asemenea, incepand de astazi, in standul Tiriac Auto este expusa si o superba masina sport de colectie: un Jaguar XK 150 din anul 1960.

Informatii utile Salonul Auto Bucuresti si Accesorii:

Program vizitare:

19 – 28 Octombrie 2012, zilnic intre orele 10:00 – 20:00.

Pret bilet: 15 lei.

Printre partenerii care ne-au ajutat in promovarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii dorim sa multumim in mod special Kiss Fm – Partener Media Principal, Magic Fm si Rock Fm, targului Autovit, website-urilor Auto.ro, Autovit.ro, 24auto.ro, 4tuning.ro, Masini.ro, Dez.ro, Experttv.net si revistelor AutoExpert, Cargo Bus & Magazine, Auto Puls si Total Transport.

Toate acestea si multe alte noutati din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto va asteapta doar la SAB & Accesorii, 19 – 28 Octombrie, Romaero Baneasa.  

Posibilitati de contact

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefon/fax 021.230.38.18 sau 021.231.41.56, e-mail: , coordonatori proiect Sorin Radacineanu (0724 204 000), Albert Kiss (0722 579 877),  Oana Iliescu (0730 160 829).

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul nostru: www.sab.ro

AUTOMOBILIZAREA!

 

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.