loader image

Salonul Auto București & Accesorii

În aceasta toamnă, în perioada 10 – 20 octombrie, Premium Expo are deosebita plăcere de a va invita sa participați la Salonul Auto București & Accesorii 2013. Evenimentul împlinește anul acesta 20 de ani de la prima ediție și va avea loc in tradiționala locație, Romaero Băneasa.

Patru Ministere şi Primăria Municipiului Bucureşti susţin Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii!

Salonul Auto București și Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto anual de anvergură. SAB & Accesorii 2013 va beneficia în data de 10 octombrie de o zi întreagă dedicată presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media. De asemenea, pe parcursul celor 10 zile vor avea loc o serie de evenimente conexe la care vor participa piloți consacrați din campionate de drift, automobilism, motociclism iar show-urile aviatice vor ține adrenalina la cote maxime pentru vizitatorii SAB & Accesorii.

Salonul Auto București și Accesorii este singura expoziție auto cu tradiție, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din România și organizat „Sub Patronajul Ministerului Economiei, Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor” precum și cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

Prin prezența celor patru Ministere și a Primăriei Municipiului București alături de noi dorim să oferim un semnal pozitiv domeniului auto din România.

De asemenea, ne manifestăm speranța că datorită continuității și tradiției sale SAB & Accesorii va reprezenta și anul acesta un real suport pentru industria auto precum și pentru subramurile acesteia.

Ca si la ediția de anul trecut ne propunem ca prin intermediul premierelor naționale, tehnologiilor de ultimă generație și întâlnirilor de business să atragem un public de peste 80.000 de vizitatori dedicați fenomenului auto pe durata celor 10 zile de eveniment.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la telefon/fax 021.230.38.18 sau 021.231.41.56, e-mail: , coordonatori proiect Sorin Rădăcineanu (0724 204 000), Albert Kiss (0722 579 877),  Oana Iliescu (0730 160 829) sau accesați www.sab.ro.

 

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.