loader image

Salonul Auto București & Accesorii

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii si-a deschis portile joi 10 Octombrie pentru toti pasionatii industriei auto din Romania. In primul weekend de la deschidere, peste 30.000 de vizitatori i-au trecut pragul, demonstrand inca o data ca publicul din Romania este un avid consumator de fenomen auto.

In cadrul Salonului Auto Bucuresti vizitatorii vor descoperi urmatoarele premiere nationale venite direct de la Frankfurt: noul BMW Seria 4, noul Mercedes Benz S-Class, noul Range Rover Sport, noul Jaguar F Type, noul Hyundai ix35 Facelift, noul Hyundai i10, noul model Honda CR-V echipat cu noul motor diesel i-DTEC de 1.6 litri si 120 Cp, noul Citroen C4 Grand Picasso, Citroen C4 Picasso, noul Peugeot 308, noul Seat Leon.

Peste 30.000 de vizitatori au trecut pragul Salonului Auto Bucuresti in primul weekend de la deschidere!Va reamintim ca marcile prezente la Salonul Auto Bucuresti 2013 sunt: BMW, Chevrolet, Citröen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda si Suzuki.

Tot la SAB puteti vedea si modelul BMW X6 M de 555 cai, cea mai puternica masina de serie din cadrul salonului.

O alta atractie a Salonului Auto Bucuresti este si Bentley – The Other Gun.  Masina expusa de Oldtimer Studio in cadrul Bucharest Classic Car Expo este un Bentley din 1927 cu un motor de 8 litri. Masina a fost folosita cu succes in cursele din epoca pe circuite si restaurata incepand cu anul 2004 de catre Stanley Man, unul din cei mai faimosi Bentley Boy. Caroseria masinii este din aluminiu slefuit si nu vopsit, in incercarea de a o face cat mai usoara posibil. Masina a fost adusa in Romania in anul 2012, este in intretinerea Oldtimer Studio si poate fi admirata la SAB 2013 .

Dintre vehiculele produse in Romania, GHE O-Motors a lansat in premiera la SAB vehiculele Rescue si Fire Fighter, noi concepte care au in primul rand scopul de a salva vieti, fiind solutia ideala pentru transport, suport medical, stingerea incendiilor, interventii in diverse situatii emergente pentru care in prezent nu exista solutii reale. Tot din categoria vehiculelor utilitare de transport, General Conf Grup prezinta marcile Argo HDI 8X8 si Frontier 6×6.

Pe langa cele mai noi modele auto si premiere nationale, vizitatorii Salonului Auto Bucuresti vor avea parte pana pe data de 20 Octombrie inclusiv de un program intens de evenimente conexe.

Joi, 17 Octombrie la ora 15.00, Salonul Auto Bucuresti si standul de la Zero la Zorro vor primi vizita Excelentei Sale Domnul Jiří Šitler, ambasadorul Republicii Cehe in Romania iar Duminica 20 Octombrie, ZORRO vehiculul offroad construit in totalitate din rebuturi de catre baietii minori de la Centrul de Reeducare Buzias va fi scos la licitatie, banii donati in cadrul licitatiei urmand a fi  utilizati pentru reamenajarea unui teren de sport al Centrului de Reeducare Buzias.

Sambata 19 octombrie va avea loc Retro Parada Toamnei. Peste 100 de vehicule istorice vor pleca din Parcul Carol urmand sa poposeasca la ora 12.30 la Salonul Auto Bucuresti pentru a fi admirate de catre publicul vizitator.

Anul acesta Retro Parada Toamnei se va desfasura dupa urmatorul program : Ora 10:00 => 12:00 Expozitie – Parcul Carol I. Ora 12:00 => 12:30 Deplasare la Bucharest Classic Car Expo – expozitie de masini clasice in cadrul Salonului Auto Bucuresti. Ora 12:30 => 13:30 Vizitarea expozitiei. Standul Retromobil – Sueta colectionarilor.

Pe data de 18 Octombrie la ora 12.00 va avea loc un concurs avion-auto-moto pe pista Baneasa, iar pe 18, 19 si 20 octombrie la Salonul Auto Bucuresti vor avea loc showuri aviatice cu Condor intre orele 12,45 – 13,30. De asemenea, vizitatorii Salonului Auto Bucuresti vor avea parte de show-uri de drift oferite de Sorin Ene si demonstratii de conducere pe 2 roti oferite de Titi Aur.

GT Auto Club Sportiv asteapta publicul vizitator pana de pe 16 pana pe 20 Octombrie in zona dedicata pilotilor care vor evolua in Campionatul National de Indemanare Auto. Pilotii care evolueaza la SAB sunt Gheorghe Horia Ioan – Peugeot 106 GTI (Campion in CNIA la grupa Junior in 2011, 2012 si 2013, campion la grupa Avansati 1 si locul 1 in clasamentul general), Oprea Robert Mihai – VW Golf 3 VR6 (campion la grupa Debutanti 2, 2013), Dragan Cristian – Mitsubishi Colt 1.6 (locul 1 la gr. D1 in doua etape 2013 si locul 4 2013), Toma Cezar Marius  – VW Lupo (campion la grupa Juniori 2013), Bercioiu Mihai – Dacia 1100 (locul 2 la Cupa Dacia 1100).

 

Informatii utile SAB & Accesorii 2013

Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.

Program vizitare: Joi, 10 Octombrie – Duminica, 20 Octombrie, intre orele 10.00 – 20.00.

Pret bilet: 20 lei. Parcare: 10 lei.

www.sab.ro

Printre partenerii care ne ajuta in promovarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii dorim sa multumim in mod special Trustului Intact – Partener Media Principal, Antena 1, Antena 3, Top Gear, Radio ZU, Jurnalul National, GSP TV, Raliul Sibiului, Oldtimer Studio Bucharest Classical Car Expo, SMAEB, EXPOBIKE, agentiei AGERPRES, Radio3Net, targului Autovit, website-urilor Autovit.ro, Auto.ro, 24auto.ro, Dez.ro, buletinulauto.ro, antena3.ro si revistelor Top Gear, Auto Bild, Auto Motor si Sport, Buletinul Auto, Transporter, Cargo Bus & Magazine, Tranzit, Revista de Transport si Logistica, Auto Puls, Tehnica si Tehnologie, Scooter Fun si Total Transport.

 

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.