Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XVIII-a si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania a avut loc în perioada 7 – 17 octombrie 2021, in cadrul complexului Romexpo, pe o suprafata de peste 25.000 mp, din care peste 5.000 mp dedicati exclusiv SAB - Tehnic.

Datorita prezentei tot mai numeroase a expozantilor din segmentul serviciilor pentru autovehicule - reprezentanti si distribuitori de echipamente pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii, piese si accesorii auto, Organizatorii dezvolta de la an la an, pe langa campania media de promovare a SAB & Accesorii si campania de promovare in vederea atragerii de vizitatori specialisti.

________________________________________

Astfel reprezentantii de decizie din peste 7.000 de unitati service, vopsitorii si spalatorii auto din Romania au primit GRATUIT invitatie de vizitare la SAB & Accesorii.

________________________________________

Acestia vor avea oportunitatea de a descoperi in cadrul evenimentului ultimele noutati din domeniu, de a primi consultatii cu privire la produse si tehnologii in direct de la specialistii prezenti, de a contracta si achizitiona produse prin programul de oferte special concepute pentru SAB & Accesorii.

Conferintele, workshop-urile, demonstratiile live, interactiunea directa intre specialisti si concursurile cu premii reprezinta ingredientele principale in mentinerea si dezvoltarea platformei business nr. 1 pe care o reprezinta SAB & Accesorii in domeniul auto din Romania.

Specialisti 

 

Aboneaza-te la newsletter !

 

Sponsori

Partener Gold

 JD Logo coin

Cupa SAB&Accesorii 2022

Cursa Campionilor 178x180

Alice in Drift Land

Alice Cartea Recordurilor 178x356