Salonul Auto Bucuresti & Accesorii pentru specialisti

 

Peste 7.000 de vizitatori specialisti din intreaga tara invitati la SAB & Accesorii 2016

- editie internationala -

Menus

Salonul  Auto  Bucuresti  &  Accesorii,  editia  a XIV-a  internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in perioada 20 - 30 octombrie 2016, in cadrul complexului Romaero Baneasa, pe o suprafata de peste 25.000 mp, din care peste 5.000 mp dedicati exclusiv SAB - Tehnic.
Datorita prezentei tot mai numeroase a expozantilor din segmentul serviciilor pentru autovehicule - reprezentanti si distribuitori de echipamente pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii, piese si accesorii auto, Organizatorii dezvolta de la an la an, pe langa campania media de promovare a SAB & Accesorii si campania de promovare in vederea atragerii de vizitatori specialisti.

________________________________________

Astfel, dupa reusita primei editii, reprezentantii de decizie din peste 7.000 de unitati service, vopsitorii si spalatorii auto din Romania vor primi GRATUIT invitatie de vizitare la SAB & Accesorii 2016

________________________________________

Acestia vor avea oportunitatea de a descoperi in cadrul evenimentului ultimele noutati din domeniu, de a primi consultatii cu privire la produse si tehnologii in direct de la specialistii prezenti, de a contracta si achizitiona produse prin programul de oferte special concepute pentru SAB & Accesorii 2016.

Conferintele, workshop-urile, demonstratiile live, interactiunea directa intre specialisti si concursurile cu premii reprezinta ingredientele principale in mentinerea si dezvoltarea platformei business nr. 1 pe care o reprezinta SAB & Accesorii in domeniul auto din Romania.

Specialisti | Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, Romaero Baneasa, 2014

Invitatie SAB&A 2016

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIV-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania

mai mult

Aboneaza-te la newsletter !