Salonul Auto Bucureşti & Accesorii pentru specialişti

 

Peste 8.000 de vizitatori specialişti din întreaga ţară vor fi invitaţi la

SAB & Accesorii 2020

- ediţie cu participare internaţională -

 

Salonul  Auto  Bucureşti  &  Accesorii,  ediţia  a XVIII-a cu participare internaţională şi platforma de business nr. 1 a domeniului auto din România va avea loc în perioada 8 - 18 Octombrie 2020, în noul şi modernul pavilion B2, pe o suprafata de peste 25.000 mp, din care peste 5.000 mp dedicaţi exclusiv SAB - Tehnic.

Datorită prezenţei tot mai numeroase a expozanţilor din segmentul serviciilor pentru autovehicule - reprezentanţi şi distribuitori de echipamente pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii, piese şi accesorii auto, organizatorii dezvoltă de la an la an, pe lângă campania media de promovare a SAB & Accesorii şi campania de promovare în vederea atragerii de vizitatori specialişti.

________________________________________

Astfel, dupa reuşita ediţiilor anterioare, reprezentanţii de decizie din peste 8.000 de unitaţi service, vopsitorii şi spălătorii auto din România au primit GRATUIT invitaţie de vizitare la SAB & Accesorii

________________________________________

Aceştia au avut oportunitatea de a descoperi în cadrul evenimentului ultimele noutăţi din domeniu, de a primi consultaţii cu privire la produse şi tehnologii în direct de la specialiştii prezenţi, de a contracta şi achiziţiona produse prin programul de oferte special concepute pentru SAB & Accesorii.

Conferinţele, workshop-urile, demonstraţiile live, interacţiunea directă între specialişti şi concursurile cu premii reprezintă ingredientele principale în menţinerea şi dezvoltarea platformei business nr. 1 pe care o reprezintă SAB & Accesorii în domeniul auto din România.

Specialisti 

 

Aboneaza-te la newsletter !

 

Sponsori

Partener Gold

 JD Logo coin

Cupa SAB&Accesorii 2019

GT Auto Club 178x180