Cine suntem Câteva cuvinte despre organizator

Cine suntem?

Stimați parteneri și vizitatori, ediția din 2023 a marcat a 20-a ediție și 30 de ani de la Primul Salon Auto organizat în România. Cu certitudine, după atâtea ediții, putem spune că românii manifestă o pasiune puternică pentru industria auto. Cu fiecare ediție, am crescut și am evoluat datorită sprijinului dumneavoastră, transformând acest eveniment într-o tradiție a pasionaților și profesioniștilor din domeniul auto. Continuăm să vă surprindem cu cele mai recente modele, tehnologii avansate și accesorii de ultimă oră.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi, iar promisiunea noastră este să continuăm să vă oferim un eveniment de calitate la cele mai înalte standarde!

 

Scurt Istoric Salonul Auto București & Accesorii

Ca scurt istoric, primele patru ediții ale Salonului Auto București și Accesorii au fost organizate între anii 1993 – 1996. Succesul acestor ediții din punct de vedere al mărcilor prezente cât și al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori în anul 1996) au făcut ca SAB & Accesorii să fie introdus prin eforturile susținute ale APIA în calendarul internațional al OICA, singurul for internațional ce poate da un asemenea gir.

Din 1997, secvențial, o dată la doi ani, Salonul a fost prezent, sub organizarea APIA până în 2007 inclusiv, în prestigiosul calendar internațional OICA, fiind catalogat ca atare, Salonul Internațional Auto București. Anul 2011 a însemnat revenirea SAB & Accesorii în ediție națională, în locația deja cunoscută tuturor iubitorilor acestui domeniu, Romaero Băneasa.

Așadar, de la prima expoziție din 1993, am evoluat în pas cu dinamica contextului inovativ și economic actual, oferind o platformă complexă unde companiile expozante se conectează direct cu publicul vizitator.

Salonul Auto București & Accesorii reprezintă un real suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și întărirea prezenței în piața auto din România, fiind principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din domeniul auto.

Turăm motoarele și lăsăm roțile inovației să ne conducă spre o nouă ediție a Salonului Auto București & Accesorii 2024 – eveniment auto de top din România, ajuns la cea de a XXI-a ediție! În perioada 1 – 6 octombrie 2024, vă invităm să faceți parte dintr-o experiență automobilistică de neuitat.

AUTOMOBILIZAREA!